tamjpg

Prijava

Mahavatar Babaji

Zadetki pogledov prispevkov
305795

ReikiMaster NOVOSTI!

 Brezplačne re-iniciacije v kateri koli stopnjo Reikija >>

- Prvič v Sloveniji vam predstavljamo izredno učinkovit (glede na izkušnje praktikantov in mojstrov tega stila) Lightarian™ Reiki!
- Dodali smo tudi novo temo, Reiki v medicini ter nove članke Reiki skrivnosti, Izmenjava Energije ter Iluzije o Reikiju!


- Novo! Drugi Reiki Oddih, vabljeni Reikisti/ke vseh reiki stilov in stopenj! Novo! Podrobnosti in prijave >>

Mednarodne akreditacije naših Reiki seminarjev


INHA
Naš Inštitut in vsi naši tečaji Reikija so akreditirani s strani mednarodne in globalno prisotne organizacije, International Natural Healers Association.

Organizacija INHA je natančno preverila in pregledala vse priročnike za stile Reikija, ki jih poučujemo, naš etični kodeks in profesionalne vidike poučevanja in podelila akreditacijo februarja 2012, certifikat št. 13941217 (kliknite za ogled).

Po zaključku in podelitvi certifikatov v okviru našega Inštituta za vse stopnje iin stile Reikija, bo tako lahko vsak novopečeni Reikist ali Mojster Reikija po svojemu imenu uporabljal RH, INHA, po zagotovljenem sprejemu v omenjeno organizacijo (dokument za aplikacijo za članstvo >>).

INHA akreditacija našega Inštituta  >>  |  Aplikacijo za INHA članstvo >>

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Accredited by WMA

Naš Inštitut in vsi seminarji sistemov Reikija v naši ponudbi so akreditirani s strani mednarodne organizacije, World Metaphysical Association.

WMA je podelila akreditacijo februarja 2013 (št akreditacije 2013ECTPI21, kliknite za ogled certifikata >>), po pregledu etičnega kodeksa, strokovnih načel in standardov naših izobraževalnih programov (Akademije TCT®, Integral PSY, hipnoterapije ter vseh sistemov Reikija v ponudbi) ter terapij (TCT®, TCH).

Po zaključku katerega koli tečaja ali seminarja Reikija boste tako lahko zaprosili za zagotovljeno članstvo v Word Metaphysical Association in lahko po tem uporabljali ob svojem imenu RM, WMA in njihov logotip (WMA Chartered Member).

WMA Chartered member

 

WMA vam s sodelovanju z našim Inštitutom nudi popust pri World Metaphysical Association članstvu in akreditaciji.
novo
Ekskluzivni popust lahko prejmete prek posebne povezave:
WMA in ITP >>

 

top