tamjpg

Prijava

Mahavatar Babaji

Zadetki pogledov prispevkov
305508

ReikiMaster NOVOSTI!

 Brezplačne re-iniciacije v kateri koli stopnjo Reikija >>

- Prvič v Sloveniji vam predstavljamo izredno učinkovit (glede na izkušnje praktikantov in mojstrov tega stila) Lightarian™ Reiki!
- Dodali smo tudi novo temo, Reiki v medicini ter nove članke Reiki skrivnosti, Izmenjava Energije ter Iluzije o Reikiju!


- Novo! Drugi Reiki Oddih, vabljeni Reikisti/ke vseh reiki stilov in stopenj! Novo! Podrobnosti in prijave >>

Edmond Cigale


Dobrodošli na spletni strani ReikiMaster!

Edmond Cigale, na kratko o meni: imam ogromno izkušenj na področju izvajanja in poučevanja Reikija. Usui Reiki mojster in učitelj sem postal daljnega leta 1993 in prva tri leta izvajal Reiki tehnike na sebi vsaj po uro in pol na dan; do sedaj sem na daljavo in v živo inicil v različne Reiki stile preko tisoč oseb.

Zelo rad delim svoje znanje in izkušnje z vsemi, ki so odprti na moj način poučevanja. Le-ta je sproščen in na trenutke zabaven, pa tudi zelo konkreten in prizemljen z glavnim poudarkom na napredku v vsakdanjem življenju. Neprizemljenost in New Age nista prisotna na mojih seminarjih Reikija.

Sem štirinajsti mojster in učitelj po vrsti v nepretrgani liniji nasledstva učiteljev/učencev Reikija od Dr Miako Usui-a do danes.
Sem akreditirani član mednarodnih organizacij INHA (International Natural Healers Association, klik za certifikat >>) ter WMA (World Metaphysics Association, klik za certifikat >>).

edmond c.Kot učitelj Reikija sem relativno zahteven in mojstrske stopnje (v kateri koli sistem Reikija) ne podeljujem kar povprek. Pri meni mojstrstva zato enostavno ni mogoče kupiti ne z denarjem niti s protiuslugami. Merilo zame je stanje zavesti, zadovoljstvo v vsakdanjem življenju in prizemljenost. Pridržujem si torej pravico odklonitve podelitve iniciacije v kateri koli sistem Reikija.

Rad imam iskrenost in zrelost pri ljudeh in torej tudi vse, ki znajo prevzemati in tudi dejansko prevzemajo odgovornost za svoje misli, čustva in dejanja in ki v Reikiju ne vidijo neke čudežne odrešitve temveč zgolj orodje za napredek.

Najraje posvečam svoj čas tistim, ki želijo pomagati drugim in dajati svoje izkušnje in znanje naprej. Intelektualci/teoretiki in ljudje z mentaliteto žrtve mi predstavljajo izziv in priložnost za lastni razvoj.

V življenju mi je najpomembnejša iskrenost, sproščenost, aktivnost, preprostost ter notranji mir.

Upam, da se na naših poteh osebne in duhovne rasti srečamo in vzajemno oplemenitimo.

 

 

 

Bolj uradna predstavitev iz spletne strani Inštituta Trans. Psih.:


Edmond je neodvisni svetovalec, direktor Inštituta Transpersonalne Psihologije, končal strokovna usposabljanja nenasilne komunikacije (po modelu NCV-ja, ustanovitelja Dr. Rosenberga) ter transpersonalne in klinične hipnoterapije.  Je tudi dolgoletni učitelj in mojster različnih stilov Reikija in le-te poučuje tako na daljavo kot tudi v živo. Reiki poučuje že od leta 1993 in do sedaj je v živo in na daljavo iniciral v različne stopnje in stile Reikija preko tisoč oseb.

Za seboj ima tudi na tisoče ur dela z ljudmi pri vodenju raznih delavnic, tečajev, poučevanja, andragogike, predavanj, humanistične in transpersonalne (psiho)terapije, Reikija ter individualnega dela na področju osebnega napredka ter reševanja problemov v vsakdanjem življenju, intimi in poslovni sferi. V okviru seans nudi pomoč tudi mladostnikom, otrokom (v spremstvu staršev) ter parom.

Njegov namen je nudenje pomoči vsem, ki jih zanima aktualizacija lastnih notranjih potencialov, na naraven in spoštljiv način. Je zagovornik humanističnega pristopa k pomoči ljudem, ki upošteva celovitost človekove eksistence s poudarkom na osvobajanju notranjih potencialov ter prevzemanju odgovornosti za lastno kakovost bivanja.

Trenutno vodi zasebno triletno šolo za transpersonalne terapevte, Akademija TCT®, izvaja zasebno prakso svetovanja in nudi profesionalne seanse humanistične ter transpersonalne (psiho)terapije, individualnega celostnega coachinga ter klinične in transpersonalne hipnoterapije. Na daljavo (in tudi osebno) poučuje tudi različne stile Reikija. Je akreditiran član INHA (International Natural Healer Association, certifikat >>),  ter WMA (World Metahpysic Aassociation, certifikat >>).

Ob prostem času rekreativno teče, plava ter kolesari.

Edmond izvaja seanse svetovanja, (psiho)terapije ter hipnoterapije v Sežani, seminarje vodi tudi v Ljubljani ter na slovenski obali.

Spletna stran Inštituta: www.itp.eu.com
Spletna stran, namenjena širjenju Reikija: www.reikimaster.si
Spletna stran, namenjena hipnoterapiji: www.hypnotic.si

Pokličete ga lahko na GSM: +386 31 208 636

top