ReikiMaster e-novice

E-mail:

Prijava Odjava

 

tamjpg

Prijava

Mahavatar Babaji

Zadetki pogledov prispevkov
305521

Reiki v medicini, raziskovalni projekti po svetu


V okviru našega Inštituta se sicer ne ukvarjamo z Reiki zdravljenjem  reiki in medicina
bolezni vsekakor pa je daleč, daleč tega,
ko je bil v razvitem svetu Reiki obravnavan
kot nekaj neuporabnega v medicini.
Reiki je v tujini, denimo v Veliki Britaniji in ZDA, spoštovana in cenjena metoda komplemetnarnega zdravljenja in uradna medicina uporablja Reiki kot del uradnega
zdravljenja bolezni.

Želimo si, da bi bilo tako tudi v Sloveniji.

Na tej strani lahko torej odkrijete zanimive informacije o raziskavah učinkovitosti in uporabe Reikija v medicini.

Nudimo vam informacije o raznih projektih, ki potekajo po svetu glede uporabe Reikija v medicini ter podrobne informacjie iz akademskih in strokovnih esejev, ki so objavljeni v uradno priznanih medicinskih žurnalih online in ki sugerirajo oz celo dokazujejo uporabno vrednost Reikija v medicini, tukaj >>

 

Projekti po svetu:

  • Znan je projekt, vreden 4 MIO amariških dolarjev, v katerem je ameriška vojska raziskovala možnosti uporabe raznih metod pri zdravljenju PTSD (post traumatic stress disorder), torej posledice stresnih traum, med drugim tudi uporabo Reikija.
    (vir: http://www.wired.com/dangerroom/2008/03/army-bioenergy/)

  • Reikisti in Reikistke po vsej Evropi sodelujejo v raziskavah učionkovitosti Reikija pri zdravljenju visokega števila bolezni. Rezultate raziskav si lahko preberete na spletni strani REIKI RESEARCH, tukaj >> (odpre se nova stran)

  • Cleveland Clinic je investirala $250,000 USD v raziskavo vpliva Reikija na zdravljenje moških z rakom na prostati. Trenutno ta bolnišnica integrira Reiki prakso v njihove tretmaje boleznih stanj od depresij do rakov.  To prakso so poimenovali Integrativna medicina. (August 2004).
    (vir: http://my.clevelandclinic.org/departments/integrativemedicine/reiki_therapy.aspx) 

top