tamjpg

Prijava

Mahavatar Babaji

Zadetki pogledov prispevkov
305806

Karuna KI


Karuna Ki* je ista energija oz. vsebuje iste simbole kakor Karuna Reiki® ali Tera Mai® Reiki. Samo ime Karuna® Reiki je zaščitena blagovna znamka, zato na naših straneh uporabljamo ime Karuna Ki.

Karuna Ki je močan sistem zdravljenja in je nadgradnja Usui Reikiju.

V okviru poučevanja tega sistema vam nudimo prevod originalnega priročnika, izpod peresa Vincenta Amador, utemeljitelja Karuna KI-ja.

Karuna Reiki

 

Univerzalna energija

Izkušnje po dolgih letih uporabe Usui Reikija in Karuna Ki-ja (oz. Tera Mai® Reikija) kažejo točno na to: reiki (v kakršni koli obliki in pod kakršnim koli imenom) je enostavno univerzalna energija, ena, nespremenljiva, pozitivna in na volju vsakomur.

Simboli Karuna Ki-ja (lahko si jih ogledate tukaj >>) so samo različni aspekti iste energije. Usui Reiki in Karuna Ki (oz. Karuna Reikii® / Tera Mai® Reiki) sta isti energiji, le različni aspekti le-te.

Karuna KI se fokusira na sočutje in srčnost pri uporabi simbolov in pri zdravljenju. Drugo, torej mojstrska stopnja, je res zelo močna in istočasno prijetna.

Ob zaključku iniciacij prejmete:

  • INHA ter WMA mednarodno priznani certifikat v okviru Inštituta Transpersonalne Psihologije,
  • popust pri akreditaciji in članstvu v mednarodni organizaciji World Metaphysical Association,
  • certifikat o nasledstvu mojstrov tega sistema (linija učiteljev),
  • neomejen dostop do ReikliMaster Foruma za mojstre/ice (ki je sicer zaprt za goste) ter
  • neomejeno podporo prek emaila.

Naročite iniciacijo še danes >>

Hitra izbira:

Izberite sistem Reikija in iniciacijo:

______________
* ReikiMaster Portal spletna stran in Karuna Ki ni na nikakršen način povezan s sistemom Karuna Reiki®, International Center for Reiki Studies® ali G. WIlliam Random. Karuna Ki je neodvisen sistem naravne uporabe energije Reiki in ni na nikakršen način povezan s Tera Mai® Reiki ali Ga. Kathleen Milner.

top